Lediga jobb

MARKNADSASSISTENT

 

Är du en stjärna på kundtjänst och sociala medier? Tycker du dessutom om träning/träningskläder och att vistas i ett arbetsklimat som präglas av eget ansvar och tillväxt? Då är detta ett jobb för dig. Vi på ICANIWILL söker nu en marknadsassistent.

OM OSS

ICANIWILL designar, tillverkar och säljer kvalitativa träningskläder internationellt genom egen e-handel och återförsäljare. Företaget grundades av Gustaf Ollas 2012 och 2014 lanserades de första träningskläderna. Bolaget har växt upp fort via sociala medier och är idag ett team om sex personer som arbetar med att utveckla bolaget, dess produkter och service i en spännande bransch.

ICANIWILLs mål är att hjälpa kunderna nå sina livs- och träningsmål genom att inspirera, bidra och inkludera dem i ICANIWILL-familjen och dess produktutbud. Detta skall uppnås genom att bli en etablerad aktör på den Europeiska marknaden. Bolaget befinner sig i kraftig tillväxt och bolaget söker därför efter individer som vill vara en del den resan.

OM JOBBET

Som Marknadsassistent är du ansvarig för att bibehålla och skapa goda relationer till både nya och befintliga kunder samt ambassadörer.

Du utvecklar och driver tillsammans med Marknadschef ICANIWILLs samtliga kanaler i sociala medier. Du kommer att planlägga, producera och publicera innehåll som engagerar och stärker ICANIWILLs varumärke riktat till såväl existerande som potentiella kunder och återförsäljare.

Som marknadsassistent håller du dig uppdaterad om trender i det digitala medielandskapet för att kunna vara med att utveckla ICANIWILLs marknadsföring.

Du är delaktig i framtagande samt genomförande av marknadsplaner på kort och lång sikt.

Du kommer initialt även att bidra i kundtjänst, främst genom att besvara mail, hantera chat samt direktmeddelanden från kund, men även hantering av returer och reklamationer motsvarande 2 arbetsdagar per vecka.

______________________________

ARBETSBESKRIVNING

  • Planera och sköta bolagets Sociala Medier
  • Direktkontakt med kunder genom mail och direktmeddelande i olika kanaler
  • Sköta utskick och bibehålla kontakt med ambassadörer och tillhörande material
  • Planera och skapa nyhetsbrev
  • Arbeta i kundtjänst 2 dagar i veckan samt vid behov

______________________________

PERSONLIGA KVALIFIKATIONER

Positiv

Flexibel

Uppmärksam

Serviceinriktad

Talar och skriver svenska och engelska flytande

MERITERANDE

 

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

B-körkort

 

OMRÅDE: Sollentuna

YRKESROLL: Marknadsassistent

LÖN: Fast månadslön enligt överenskommelse

ANSTÄLLNING: Heltid/Tillsvidare efter provanställning

TILLTRÄDE: Omgående

SISTA ANSÖKNINGSDAG: Löpande urval, dock senast 25/2

 

Har du specifika frågor eller är du personen vi söker så tveka inte att maila mikaela@icaniwill.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

 

När du skickar in din ansökan till ICANIWILL godkänner och samtycker du till att ICANIWILL behandlar dina personuppgifter enligt GDPR.