ICIW STORIES

 
Välkommen till ICANIWILL Stories eller som vi nu ofta säger ICIW Stories.
 
Mitt namn är Gustaf och jag har sedan jag startat bolaget 2012 haft en dröm att skapa ett eget livsstils-varumärke. Ett varumärke som knyter an till de människor som innerst inne tror på möjligheten att skapa det liv vi själva vill leva. 
När jag satt på kontorsstolen en dag på mitt första riktiga jobb efter ekonomistudierna och funderade på vad som drev mig och hur jag ville leva mitt liv framöver insåg jag väldigt snabbt att den inslagna vägen inte var rätt för mig. 
För mig var valet lätt. Livet är för kort för att inte spendera dagarna med att göra något som tar en närmre sina mål. Sagt och gjort, efter en sömnlös vecka med frenetiskt skissande på upplägg av bolaget, sade jag upp mig från min enda fasta inkomst. Ett oerhört läskigt och stort beslut men det absolut bästa jag fattat i hela mitt liv. Just nu spenderar jag tid med att göra de saker jag brinner för och vet kommer ta mig till mina mål. Jag är inte där än men väldigt mycket närmre än om jag hade valt att inte följa mitt hjärta den dagen. 
 
ICIW befinner sig på en resa, en resa jag har förmånen att vara med på som grundare och VD. Vi vill sprida den tron vi har så att fler människor vågar fatta de där lite jobbiga och tuffa besluten för då tror vi att man växer. 
Gillar du vårt tänk? Gillar du vår vision? Ja då är sannolikheten att du kommer tycka om våra plagg lite extra mycket ganska stor. 
Varje plagg vi säljer är resultatet av min iver att utvecklas och lära mig nya saker. För snart 5 år sedan visste jag inget mer om klädes-branschen och produktion än vad gemene man gör men jag var övertygad om att jag kunde lära mig och skapa något bra. 
Här på Stories är vår tanke att du ska få se våra plagg i den miljö där de gör sig som allra bäst, en plattform där våra kunder, samarbetspartners och vänner gör det de mår bra utav och tar dem närmre sina mål.
 
Välkommen in i en ICIW-värld där varje Story är skapad av människor som tog chansen. 
 
Allt gott,
Gustaf och ICIW-Familjen
 
____________________________________________________________________________
 
Black/ Golden- Limited Edition
 
När jag startade företaget var jag besatt av Limited Editions. Min grundidé var att sälja produkter med handskrivna nummer på alla plagg med ett personligt brev från mig till kunden. Det fungerade i början med de första produkterna men jag insåg snabbt att det inte skulle hålla i längden med den tillväxt vi hade och konceptet blev då modifierat så det gick att hantera. Idag tillverkar vi många produkter i större upplagor men vi vill fortfarande hålla vissa produkter speciella. 
 
 
Svart/Guld kollektionen är en hyllning till våra rötter och hur vi brukade arbeta från början. Denna gång har vi tagit konceptet lite längre och för att försäkra Er om att ni är unika har vi numrerat varje plagg. Du hittar numret på insidan av varje plagg, 1/100 etc. 
 
 
 

Vad är då tanken med just guld?

Vi tror att varje person behöver lite mer guld i sitt liv. Dessa Black Goldenplagg bygger på samma idé som varumärket ICANIWILL. Du kan antingen välja att tänka att det är klyshigt och bara ett namn, eller så kan du gräva djupt inne i dig själv och kännar hur du själv kan relatera till vårt slit och varumärket ICIW med din resa. Har du nått en milstolpe, har du nått halvvägs till ditt mål? Ge dig själv ett guld- (medalj) plagg och fira ditt delmål eller milstolpe.

 
Vi väljer att tro att dessa plagg med det gyllene tryck kommer ge lite extra gnista och beslutsamhet till ditt liv när de svåra tiderna kommer, för tro mig, de kommer. Men oavsett hur tufft det kan kännas där och då så kommer du att fortsätta driva dig själv framåt. Sluta aldrig kämpa! Sluta aldrig tro på dig själv!
 
 
 
 
 

Den Limited Black Golden serien består av:

- 100 st Hoodies
- 100 st Joggers / Byxor med guldbroderi
- 100 st Tri-blend t-shirts
- 100 stycken Perform korta shorts

Produkterna släpps den 3 Augusti 2018 

Allt gott!

/Gustaf, grundare ICIW


Lofoten

Den aktiva livsstilen vi på ICANIWILL står för innefattar resor och aktiviteter för välmående. I Norge finns den vackra platsen känd som Lofoten och inför släppet av nyheterna i Juli fanns möjlighet att besöka denna magiska plats för foto och videojobb. Här på ICIW Stories kommer ni kunna läsa om framtida släpp, inspiration till resor, videomaterial och inspirationsbilder. Låt oss nu presentera, ICIW i Lofoten