Total Backpack x 25L Green

999 SEK

999 SEK

Ryggsäck med flera fickor, 25L.

Storlek

Badge Black

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Det här materialet är extra slitstarkt och framtaget för att klara slitage över tid från till exempel skivstänger, hantlar eller annan utrustning.
Det här plagget har en eller flera fickor så du kan hålla reda på dina prylar under träningen. Vissa fickor har dragkedjor, andra är öppna. Läs den tekniska specifikationen för information om just detta plagg.
På ICANIWILL har vi gjort ett aktivt val att endast arbeta med SAB och YKK. YKK grundades 1934 i Japan och är idag världens största leverantör av dragkedjor. SAB vinner år efter år utmärkelser för sitt arbete med att designa och skapa produkter i världsklass. Båda aktörerna är ledande inom tillverkning och framtagning av högkvalitativa, innovativa och välbeprövade dragkedjor, zipper pullers och andra trims. Varför YKK och SAB? Vi tror på vad vi kallar “hållbar designprocess” där valet av leverantörer av alla delar av plaggen tillsammans bidrar till plagget livslängd. Genom att välja etablerade och starka aktörer inom till exempel dragkedjor bidrar det till en hållbar och tidlös design.

Artikelnummer: 13142-013-ONESIZE

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Ryggsäck med flera fickor, 25L. Total Backpack är en praktisk väska med med många funktionella egenskaper. Den har tre stora fack med flera mindre fickor med dragkedja och kardborre, samt flera ytterfickor och en datorficka. Axelremmar med spännen vid midja och bröst. Öglor på utsidan där du kan fästa mindre saker.

- 25 liter
- Justerbara axelremmar
- Ergonomisk ryggvaddering
- Fickor med dragkedja på insida och utsida
- Fickor med kardborre på insida och utsida
- Vadderad datorficka
- Remmar med spännen vid midja och bröst för att hjälpa dig balansera vikten
- Gummimärke med ICANIWILL-logga