Training Club Long Sleeve Men Black

499 SEK

499 SEK

Långärmad crewneck för uppvärmning.

Storlek

Training Club Warm Up Pants Men Dk Teal

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Plagget är helt eller delvis tillverkat av återvunna material, se specifikationerna för att se detaljer. Genom att använda återvunna material tar vi reda på resurser som redan är i omlopp. Som en del av vår klimatstrategi ska 80% av allt material som används i våra produkter vara återvunnet senast 2025.
Vårt helt eget Sweattech-trademark innebär att produkterna är designade för att effektivt transportera svett ur plaggen. Tack vare formulan hålls kläderna torra och du kan känna dig bekväm under ett helt träningspass.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Artikelnummer: 13095-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 190 cm lång och bär storlek L.

Långärmad crewneck för uppvärmning. Training Club Long Sleeve är gjord för utomhusträning eller uppvärmning. Den är gjord av ett stretchigt material med tunn fleece på insidan. Sidosömmarna är något framflyttade för att framhäva V-looken.

- Tyg: 95% återvunnen polyester, 5 % Spandex.
- Crewneck i återvunnen polyester med framflyttade sidosömmar
- Printad ICIW-logga i reflex på bröstet
- Textprint i bak
- Standard passform
- SWEATTECH™

Shop the look