Samarbete med Ung Cancer
  • Fri frakt på alla ordrar över 500kr
  • Över 11.000 omdömen
  • Gratis byten
  • 365 dagars öppet köp

Samarbete med Ung Cancer

Ung Cancer finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer. Ung Cancer består av tusentals medlemmar mellan 16 och 30 år och är en ideell, fristående organisation som är politiskt och religiöst obunden.

Ung Cancer finns till för sina medlemmar genom att ge psykosocialt stöd och fylla det gap som ofta uppstår mellan livet på sjukhuset och livet utanför. De skapar mötesplatser och möjligheter till gemenskap i en tid då det är lätt att känna sig ensammast i världen. Ger ekonomiskt stöd till de som på grund av cancern har svårt att få ekonomin att gå ihop. Stöttar medlemmar i sin rehabilitering och skapar vägar vidare. Ung Cancer informerar om unga vuxna cancerberörda för att bekämpa fördomar, minska rädsla och inspirera till förändring. De debatterar frågor som berör målgruppen för att nå förändring i vården och i samhället.

I och med samarbetet mellan ICIW och Ung Cancer har vi tagit fram tights både för dam och herr där 100 kr per sålt par går oavkortat till Ung Cancers verksamhet. 

 

Tillsammans med Ung Cancer kan vi finnas där för varandra idag och för alltid. <3

100 kr per sålt par går oavkortat till Ung Cancers verksamhet

Omnämnda produkter

Ung cancer
L M S XL XXL

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.se