Accessoarer

Här hittar du alla accessoarer från ICANIWILL till din träning. Kepsar, dragremmar, shakers, strumpor, träningsväskor med mera. Vi har ett utbud av accessoarer som gör att du kommer fullt redo till träningspasset. Våra accessoarer håller samma höga kvalitetsstandard som vårt övriga utbud, dessutom har de snygg design som matchar din träningsoutfit från ICIW. Är du i behov av en ny scrunchie eller hårsnodd som håller håret på plats under träningen? Eller är du ute efter extra stöd för dina knän? I så fall har vi vad du letar efter. Vi strävar efter att ha de accessoarerna som du behöver för att utföra träningspasset i unisexdesign för att passa alla.

Accessoarer

ICANIWILLs samlade utbud av accessoarer för män och kvinnor består i träningsredskap och tillbehör.
Det är ett brett sortiment och innehåller allt från vattenflaskor och shakers som du kan fylla med vatten eller förberedda dina proteindrinkar i,
till väskor och smarta tillbehör för att hålla reda på dina nycklar eller mobil.
Vi har även kepsar och hårsnoddar som både är funktionella och stilrena.

Våra träningsaccessoarer kommer i neutrala färger och i mer färgstarka kulörer för att du ska kunna hitta något som matchar din stil.
ICIW loggan pryder stiligt de flesta av accessoarerna men på en del sitter den mer diskret än på andra av våra produkter.