Tights & Leggings

Det finns en anledning till att så många väljer ICANIWILL-tights och leggings till träningspasset. Oavsett om du behöver löpartights, träningstights, ska yoga eller utöva annan träning har vi något för dig. Här hittar du träningstights i olika modeller och färger, med hög midja, både mönstrade och enkelfärgade. Med specialdesignade modeller för bästa passform och kvalitet kommer du kunna känna dig bekväm från början till slut under din träning.

Träningstights och träningsleggings

Rätt träningstights kan vara avgörande för din prestation på gymmet. Ju hårdare du satsar, desto viktigare blir det med rätt utrustning, och där ingår även träningskläder. Rätt träningsleggings kan vara skillnaden mellan ett helt okej träningspass och ett personligt bästa.

De perfekta träningstightsen ska sitta bra och på plats. De får inte glida ner i midjan eller grenen, de måste vara stretchiga och de ska vara squatproof så du kan känna dig trygg i alla rörelser.

Många av våra leggings och träningstights är tillverkade i seamless-material, ett otroligt populärt material för de som tränar mycket. Materialet är stickat i stället för vävt, och sys ihop med minimalt antal sömmar. Det ger ett otroligt följsamt, stretchigt och mjukt material perfekt för träningskläder.

Tights och leggings har varit en av grundplåtarna i ICANIWILLs sortiment sen allra första början. De första tightsen skapade under varumärket ICANIWILL togs fram för att täcka ett hål i marknaden; snygga, bekväma träningstights som håller måttet. Än idag är tights och leggings en av våra absolut viktigaste produkter, och något vi är väldigt stolta över.

Idag säljer ICANIWILL tights och leggings i massor av modeller. Från stretchiga squat proof tights för hårda träningspass till sköna och bekväma seamless tights till yoga, vi tror att du kan hitta dina nya favoriter av leggings.

Tights och leggings finns i många olika modeller. Många vill ha tights med en hög midja, som täcker ordentligt och göra att tightsen sitter på plats. Andra föredrar tights med normalhög midja. Seamless tights är väldigt populärt och finns som 7/8, 3/4 eller fullängd. Vi har också tights och leggings i många olika färger, från svarta tights till grå, röda, lila eller beige tights.