Shorts

Alla träningsshorts är inte lika. Några av dem är helt enkelt bättre.

Våra shorts för kvinnor är gjorda av högsta kvalitet och erbjuder en bra passform samtidigt som du bekvämt täcker din kropp. Perfekt för träning med hög intensitet och sommardagar när du cyklar eller går utomhus. Om din garderob saknar träningsshorts har du kommit till rätt ställe.

Träningsshorts för kvinnor

Ett bra par träningsshorts kan verkligen hjälpa din träning nå nya nivåer. Hos ICANIWILL hittar du träningsshorts för dam i flera olika modeller. Våra shorts är väldigt populära för många olika sorters träning, så vi tror att du kan hitta ett par träningsshorts som passar dig.

I vårt damsortiment finns löparshorts, biker shorts, seamless shorts, shorts med scrunch och träningsshorts för gymmet eller annan träning. Vi har tighta shorts och lösa shorts, och även shorts med innerbyxa för optimal passform. Och såklart: shorts med ficka.

Materialet i ett par shorts är väldigt viktigt. För hårdare träning rekommenderar vi shorts i funktionsmaterial med hög rörlighet och god andningsförmåga. Våra mysshorts i 100% bomull låter dig slappna av i soffan efter ett hårt pass!