Långärmat

Vårt breda utbud av träningströjor består i långärmade toppar, sweatshirts och hoodies i neutrala och klassiska färger. Långärmade träningstoppar passar perfekt när du tränar ute även under svalare årstider. Medan en sweatshirt eller hoodie passar lika bra innan och efter träningspasset som till vardags. Med en snygg och stilsäker design kan du använda ICANIWILLs sweatshirts och hoodies för att komplettera din outfit till vardags. Matcha med ICIW träningstights eller våra byxor för att skapa den perfekta träningslooken eller hemmaoutfiten. Här hittar du alla våra långärmade träningstoppar, sweatshirts och hoodies.

Långärmade träningströjor

Vårt samlade utbud av träningströjor, sweatshirt och hoodies har en mängd olika utformningar och designer för att det ska finnas en tröja som passar alla. ICANIWILL har bland annat träningströjor i funktionellt material och tajt passform som lämpar sig bäst för att hålla extra värme under träningspasset.Våra sweatshirts och hoodies funkar lika bra till vardags som till träningen.

Träningskläder från oss håller hög kvalité och funktionalitet kombinerat med en snygg design som gör det lätt att bära upp kläderna och känna sig ostoppbar. Vi har både tunna längärmade tröjor och de av tjockare material, vi erbjuder även korta och långa tröjor. De långärmade träningströjorna följer samma härliga färgskala som många av våra andra produkter som gör att du enkelt kan mixa och matcha.