GRUNDERNA

ICIW Black Week startar på torsdag den 16 november.
Vi har samlat allt du behöver veta här nedan, så du kan vara redo och göra de bästa köpen när rean startar.
Har du generella frågor om orderprocessen kan du kika in vår FAQ och få de flesta svararen här.

Låt Black Week guiden starta!

När startar ICIW Black Week?
ICIW Black Week 2023 startar på torsdag den 16 november kl 19.00.
När den slutar? Black Week håller på ända till och med Cyber Monday den 27 november kl 23.59.
När rean är över, är den över. Så missa inte chansen att göra årets mest prisvärda köp!

Vad kommer vara rabatterat under Black Week?
Under Black Week kommer det vara 20-70% rabatt på ALLT på hemsidan. Det betyder att alla produkter och alla kollektioner kommer vara rabatterade upp till 70%. Låter det för bra för att vara sant? Vi vet, men det är det är det inte...

Jag handlar på ICIW för första gången, hur är storlekarna?
Alla produkter är normala i storleken, om inget annat anges i produkttexten. Om du osäker kan du kolla i vår storleksguide som du hittar på produktsidan.

Hur förbereder jag mig?
Det bästa du kan göra är att förbereda och planera ditt köp i tid. Vi rekommenderar att redan nu kolla in dina favoriter på hemsidan och planerar köpet så du kan vara snabb när rean startar.
Kom ihåg att många produkter säljer slut fort, så vänta inte för länge. När de är slut, är de slut.

KÖP OCH RETUR

Kan jag reservera produkter?
Du kan inte reservera produkter innan ett köp. Kom ihåg, att lägga produkter i varukorgen är inte en garanti att de är dina! Produkterna är inte dina förrän köpet har gått igenom, så vänta inte för länge och riskera att någon annan hinner före.

När får jag min orderbekräftelse?
På grund av högt tryck under Black Week kan din orderbekräftelse komma lite senare än vanligt. Om köpet gått igenom på hemsidan ska orderbekräftelsen vara på väg, men kom ihåg, under perioder då många kunder köper samtidigt kan det ta upp till en timme innan orderbekräftelsen kommer. Glöm inte heller att kolla om den hamnat i skräpposten.

Hur lång tid tar det att få svar från kundtjänst?
Vi förstår att du kan ha frågor eller behöver hjälp under Black Week. Vårt grymma kundserviceteam jobbar långa dagar för att svara på dina frågor så fort som möjligt. Vänligen kom ihåg att detta är en av de högst belastade veckorna under året och det kan ta lite längre tid än vanligt att få svar. Men bli inte orolig, vi jobbar så hårt vi kan för att svara dig så snabbt det bara går.

Kan jag ändra min order efter köpet?
Efter ditt köp är gjort har vi inte möjlighet att göra några ändringar i ordern. Det inkluderar att lägga till en rabattkod, ändra färg eller storlek på en produkt, leveransadress eller leveranssätt.

Kan jag returnera produkter?
Vi förlänger returrätten under Black Week till den 31 januari 2024. Du kan läsa mer om vår returpolicy här.

LEVERANS

När får jag min Black Week beställning?
På grund av högt tryck under Black Week kan det ta lite längre tid än vanligt att få din beställning. Vi gör allt vi kan för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt.

Du kommer få en leveransbekräftelse när ditt paket är på väg. Om beställningen är spårningsbar kommer det även finnas en spårningslänk i mailet. När ordern lämnat vårt lager rekommenderar vi att du kontaktar vald speditör om du har frågor om leveransen.

Har du fortfarande frågor eller funderingar? Kolla in vår FAQ här eller skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig!