Creative Intern
  • Fri frakt på alla ordrar över 500kr
  • Säker betalning
  • Fria byten

CREATIVE INTERN 

Studerar du medieproduktion, marknadsföring, kommunikation eller ett ämne nära relaterat till det? Har du en praktikperiod framför dig? Är du intresserad av kreativt skapande, sociala medier och kommunikation? Då kan en praktik hos oss på Creative-teamet vara något för dig.

Som Creative Intern kommer du vara medlem i ett litet men växande team på ICANIWILL som i dagsläget består av en marknadskoordinator och en fotograf. På en daglig basis arbetar vårt team med all form av contentproduktion så som foto, video, animering och grafisk design. Vi jobbar även med marknadsföring så som kampanjplanering, sociala medier och digital annonsering.

I rollen som Creative Intern kommer du kontinuerligt att arbeta med att assistera teamet med allt relaterat till bild- och videoproduktion, sociala medier och digital annonsering. Rollen som Creative Intern är bred då du kommer att stötta teamet längs hela produktionsledet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är bra på att kommunicera, är kreativ, kan driva på egna projekt samt komma med egna förslag och idéer.


VI SER ATT DU:
• Har ett stort intresse för medieproduktion, sociala medier, kommunikation och marknadsföring.
• Vi ser gärna att du pluggar ett ämne relaterat till medieproduktion, kommunikation eller marknadsföring.
• Är kunnig i Adobe Photoshop. Kan du hantera fler Adobe-program så som In Design eller After Effects är detta ett stort plus.
• Har förmågan att ta eget ansvar. Det är viktigt att du har ett driv till att utvecklas och testa nya idéer.
• Är en teamplayer och glädjespridare med bra kommunikationsförmåga.
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
• Har du körkort är det ett stort plus men inget måste.


VAD ERBJUDER VI?
Vi erbjuder en möjlighet till att bygga någonting stort tillsammans. ICANIWILL är i en extrem utvecklingsfas och vi växer för varje dag, och nu letar vi efter nya teammates som kan ta företaget ännu längre. Vi erbjuder ett grym praktikplats där du har möjligheten att göra skillnad, staka din egen väg samtidigt som du skapar någonting häftigt. Vi håller intervjuer kontinuerligt, så tveka inte med din ansökan! Praktiken är belagd på vårt kontor i Sollentuna, Stockholm.


Skicka in CV och personligt brev till:
Matilda Forsberg
Marketing Coordinator
matilda.forsberg@icaniwill.se


OM ICANIWILL:
Är du nyfiken på att veta mer om ICANIWILL? Läs mer om vår story här!

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.se