Cotton Tote Bag Black

159 SEK

199 SEK

Bomullsväska med logga.

Storlek

Tekniska aspekter

Det här plagget har en eller flera fickor så du kan hålla reda på dina prylar under träningen. Vissa fickor har dragkedjor, andra är öppna. Läs den tekniska specifikationen för information om just detta plagg.

Tvätt: Tvättas i max 30°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Artikelnummer: 13556-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

En tote-väska för alla tillfällen. Ta den till gymmet, till jobbet, till skolan eller vart du än behöver ta med dina grejer. Gjord av stadig bomull och med en liten innerficka för dina värdesaker.
- Liten innerficka
- Stadig bomull
- ICIW-print på ena sidan
- 100% Bomull