ICIW Sports Glasses 2 Infra Red

959 SEK

1 199 SEK

Lätt löparglasögon med UV-skydd.

Storlek

Artikelnummer: 13504-358

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Lätt löparglasögon med UV-skydd. ICIW Sports Glasses är gjorda för att ta din löpning till nästa nivå. Med högkvalitativa lättviktsmaterial och en sportig look kommer dessa glasögon att vara din bästa följeslagare under soliga dagar i löparspåret.

Vi har tagit fram glasögonen tillsammans med Spektrum Sports, ett prisbelönt sportmärke från Sverige som specialiserat sig på att skapa högpresterande utrustning för friluftsentusiaster. Ramarna är gjorda av ett biobaserat material framställt av ricinbönor, vilket gör dem mycket mer energieffektiva än material tillverkade av fossila bränslen.

Integrerade med Zeiss-linser för optimal kontrast, klarhet och skärpa, och fantastisk optisk prestanda. Linserna gör att du kan se spåret i förbättrad detalj, så att du kan ta den bästa vägen framåt.

- Lättviktsram tillverkad av biobaserad polyamid
- Justerbara skalmar för perfekt passform
- Polykarbonatlins med stöttålighet
- Hydrofobisk beläggning för att förhindra imma
- UV400 för att skydda dina ögon från skadlig sol
- Designad i Sverige, tillverkad i Schweiz och Italien
- Levereras i en skyddande mikrofiberpåse