Byxor

ICANIWILLs byxor passar sig för såväl träning som för oformella situationer. Allt med samma, höga kvalitetsnivå som resten av vårt sortiment av träningskläder.

Oavsett om du behöver byxor till träning, hemmajobb eller för att umgås med vänner, kan du känna dig trygg och bekväm i vilken modell som helst ur vårt sortiment av byxor. Med en skön passform och snygg design är det svårt att vilja använda andra byxor än dessa från ICIW. Vi har byxor med både hög midja och låg midja för att du ska hitta träningsbyxan för dig. Här hittar du mjuka och bekväma träningsbyxor för kvinnor, klicka hem din nya favoritmjukisbyxa redan idag!

Byxor

ICANIWILLs träningskläder är framtagna för att ge komfort och support innan, under och efter träningspasset.Efter träningspasset behövs tid för vila och återhämtning och vad passar sig inte bättre än ett par bekväma mjukisbyxor.Dessutom är våra mjukisbyxor stilrena och snygga.

Givetvis är våra byxor framtagna i samma hållbara och funktionella kvalité som resten av vårt utbud av träningskläder.Vi erbjuder byxmodeller i både hög och låg midja samt med bred och kort mudd vid benslut, vi har helt enkelt något som passar alla. Samtliga byxor har även snörning i midjan så att du själv kan justera hur hårt byxan ska sitta.Matcha dina byxor med en skön hoodie eller varför inte en kort sweatshirt.