Maternity Grow Tank Top Black

499 SEK

499 SEK

Träningslinne med extra plats för gravidmage.

Storlek

Tekniska aspekter

Plagget är tillverkat i EU. Inom EU producerar vi idag kläder i Portugal, Litauen och Ungern.
Det här materialet är supermjukt och känns som ett “second skin”. Det är lite mera ömtåligt, så var försiktig med träningsredskap och ytor som kan skapa friktion då det kan skada tyget.

Artikelnummer: 10686-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 169 cm lång och bär storlek S.

Maternity-kollektionen är en hyllning till blivande mammor där vi har designat alla plaggen med funktionalitet och femininet i åtanke.
Kollektionen tillåter träning på den nivå du villhöver samtidigt som du när som helst enkelt kan slå över fokus till mammarollens behov (trust us we know).

Små tekniska lösningar inbyggda i varje plagg gör att du förhoppningsvis kommer tycka att denna kollektionen, innehållande både gravidträningskläder samt amningsträningskläder, underlättar din vardag.

- Mjukt och stretchigt funktionsmaterial i 82% Polyamid, 18% Elastan
- ICIW-reflexlogga framtill
- Maternity reflexlogga baktill
- Scrunch-teknologi vid magpartiet
- Tillverkad i EU

Shop the look