Stride Sports Bra Sea Green

250 SEK

499 SEK

Sport-bh med hög support och justerbara axelband.

Storlek

Stride Tights Wmn Sea Green

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Plagget har justerbara axelband så du kan anpassa för bästa möjliga passform.
Sport-BHn har hög support. Passar högintensiva aktiviteter och löpning.
BH:n har formgjutna kupor för bästa möjliga passform. Kuporna ger ett bra stöd utan att begränsa din rörlighet.
Plagget är helt eller delvis tillverkat av återvunna material, se specifikationerna för att se detaljer. Genom att använda återvunna material tar vi reda på resurser som redan är i omlopp. Som en del av vår klimatstrategi ska 80% av allt material som används i våra produkter vara återvunnet senast 2025.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Support: Hög support

Artikelnummer: 13216-286

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 173 cm lång och bär storlek S.

Modell 2 är 175 cm lång och bär storlek L.

Sport-bh med hög support och justerbara axelband. Stride Sports Bra är gjord för tuffa träningspass. Den har formpressade kupor, stadigt material och konstruktion som ger en sport-bh med hög support och som du kan lita på. Kuporna är fodrade med ett meshmaterial som andas. Logga mitt fram.

- 75% återvunnen nylon 25% spandex
- ICIW-logga i fram
- Silikonrand i bak
- Justerbara axelband
- Formgjutna kupor
- Hög support

Shop the look