Reboot Cropped T-shirt Black

329 SEK

549 SEK

Croppad T-shirt med mesh i ryggen.

Storlek

Reboot Tights Night Green

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Plagget har paneler eller detaljer i meshmaterial. Mesh är ett perforerat eller öppet stickat tyg som släpper igenom luft och kroppsvärme, vilket ger en svalare känsla under dina svettigaste träningspass.

Artikelnummer: 13329-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 173 cm lång och bär storlek XS.

Croppad T-shirt med mesh i ryggen. Reboot-kollektionen är en gymkollektion med skärningar och detaljer som framhäver kroppen, och är gjord för att hjälpa dig att levla upp till den bästa versionen av dig själv. Reboot Cropped T-shirt är sydd av ett högkvalitativt funktionsmaterial med stretch för full rörelseförmåga och har sömmar och detaljer som framhäver din form. Meshpanel i ryggen för luftgenomströmning.

- 75% Nylon 25% Spandex
- ICIW-logga i fram
- Mesh-panel i bak
- Athletic fit
- Croppad längd

Shop the look