Stance Cropped T-shirt Wmn Beige

120 SEK

399 SEK

T-shirt i ekologisk bomull.

Storlek

Tekniska aspekter

Ekologisk bomull odlas utan farliga kemikalier, gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Det framhäver också bättre jordbruksmetoder som hjälper till att bevara både vatten- och markresurser.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Artikelnummer: 13181-164

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 178 cm lång och bär storlek XS.

T-shirt i ekologisk bomull. Stance Cropped T-shirt är gjord för träning eller casual wear. Den är gjord av ett tjockare bomullstyg med dropped shoulder och logo-resår i ärmen. Croppad längd och bakflyttade sidosömmar för en boxig look.

- 100% Ekologisk bomull
- ICIW-loggoresår i ärmen
- Croppad längd

Shop the look