Löpning Dam

Dam

Köp löparkläder hos ICANIWILL! Här hittar du löparshorts, T-shirts, tröjor, jackor, sport-BH:ar och andra springkläder för dam. Oavsett om du ägnar dig åt löpning under vintern eller sommaren har vi träningskläderna som passar. I vårt sortiment finns både sportkläder med värmande egenskaper och svalkande egenskaper. ICIWs kläder för löpning är anpassade för att du ska kunna ha total rörelsefrihet, känna dig bekväm och lägga allt fokus på intervallerna, löpningen eller joggingturen. Vi har allt för att göra din löpning ännu vassare.

Visar 30 av 56 produkter

Filtrera efter - Kollektioner

Filtrera efter - Material

Filtrera efter - Hållbarhet

Filtrera efter - Ficka

Filtrera efter - Midja

Filtrera efter - Längd

Filtrera efter - Passform

Filtrera efter - Färg

Visar 30 av 56 produkter

Sortera

Visar 30 av 56 produkter

Löparkläder för dam

De rätta löparkläderna är viktiga för att dina resultat ska ligga på topp. Med rätt löpartights och löparjacka kan du komma ännu närmare dina mål, kanske ett personligt rekord? Här hittar du tights och byxor för löpning, vår kollektion med proffsiga löparkläder Lightweight och vindjackor som håller rätt temperatur.
Vår Outdoor-kollektion innehåller extra varma löpartights och jackor som är optimalt under kallare årstider.

De rätta tillbehören är också viktiga. Därför har vi tagit fram mobilficka och hårband för löpning som håller allt på plats under ditt springpass. Våra populära mesh-T-shirts passar också utmärkt för löpning, då de andas bra och håller dig sval.