Training T-shirt Wmn Navy

399 SEK

399 SEK

Tränings-t-shirt i ett stretchigt material.

Storlek

Tekniska aspekter

Materialet är stretchigt både vertikalt och horisontellt vilket ger en otrolig flexibilitet och elasticitet. Det ger full rörlighet för att din träning ska bli så bra som möjligt.

Artikelnummer: 13375-009

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 170 cm lång och bär storlek XS.

Tränings-t-shirt i ett stretchigt material. Den här träningströjan kommer att hjälpa dig att prestera på topp, oavsett träningsform. Funktionsmaterialet är lätt och stretchigt och kommer att hålla dig torr hela passet.

- 88% Nylon 12% Spandex
- ICIW-logga i fram
- Normal passform
- Fullängd