Ultimate Training Hoodie T-shirt Grey

100 SEK

499 SEK

T-shirt med huva.

Storlek

Ultimate Training Tights Wmn Black Camo

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Sorona® är en delvis växtbaserad polymer. Eftersom det minskar vårt beroende av icke-förnybara fossila resurser, har det också en lägre miljöpåverkan jämfört med andra syntetiska material som polyester eller nylon.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Artikelnummer: 11977-008

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 170 cm lång och bär storlek M.

T-shirt med huva. Ultimate Training Hoodie T-Shirt är en t-shirt för träning eller uppvärmning. Den är gjord av ett mjukt material med bomullskänsla och har en justerbar huva. Slits i sidorna och en något croppad längd ger full rörelseförmåga. Reflexloggan i fram kompletterar looken.

- 95% Bomull 5% Spandex
- ICANIWILL-logga i reflex i fram
- Slits i sidan
- Justerbar huva
- Croppad längd

Shop the look