Impact Seamless V-shape Tights Burgundy

559 SEK

799 SEK

Seamless tights med medelhög midja. Liten i storleken.

Storlek

Impact Seamless Sports Bra Burgundy

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Plagget har en tightare passform för optimal rörlighet.
Plagget är helt eller delvis tillverkat av återvunna material, se specifikationerna för att se detaljer. Genom att använda återvunna material tar vi reda på resurser som redan är i omlopp. Som en del av vår klimatstrategi ska 80% av allt material som används i våra produkter vara återvunnet senast 2025.
Seamless är rent tekniskt en stickningsmetod som används vid produktion. Till skillnad mot “Cut and sew” innebär Seamless att plaggen rundstickas direkt i en maskin och färdigställs sedan genom att man skär upp delar av plagget för att skapa ärmar och öppningar för att sedan sys ihop. Det innebär att ett färdigställt seamlessplagg kan ha sömmar men betydligt färre än ett plagg i vanligt konventionell “cut and sew”-teknik.Stickningstekniken Seamless har utvecklats enormt de senaste 5-10 åren och möjliggör idag flera olika typer av tekniska och prestationsförhöjande element som till exempel kompression, ventilation, flexibilitet, minskad friktion och fritt från obekväma sömmar. Utöver design och tekniska element innebär även seamlessproduktion minskat tygsvinn, där istället för att skära ut delarna till plaggen från ett större tygstycke så stickas seamlessplagg direkt för sitt slutändamål.Man kan genom att ändra garn eller garnets komposition och hur man behandlar det, uppnå oändliga kombinationer av stretch, handkänsla, design och passform.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Material: Seamless

Artikelnummer: 13368-006

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 179 cm lång och bär storlek S.

Seamless tights med medelhög midja. Liten i storleken, välj gärna en större storlek. Impact-serien är en seamless träningskollektion designad för att hjälpa dig påverka ditt liv. Materialet är gjort av både återvunnen polyester och återvunnen nylon blandat med lite spandex vilket ger ett performence-material, redo att ta dig igenom varje tufft träningspass. Stickade kontrastdetaljer smickrar din figur och får dig att känna dig som bäst. Oavsett om du står framför crossfit-boxen eller lyfter tungt, så kommer Impact Seamless att hjälpa dig att nå dina mål.
De här seamlesstightsen har medelhög midja med ett ribbad midjeband med V-formad bak. Smickrande detaljer i baken och kring benen. Liten i passform.
- 74% återvunnen polyester 16% återvunnen nylon 10% spandex
- Kontraststickningar
- Instickad ICIW-logga
- V-format midjeband
- Medelhög midja
- Fullängd
- Liten i storleken, välj gärna en större storlek

Shop the look