Nimble Tights Greige

524 SEK

749 SEK

Supermjuka träningstights med hög midja. Kan klippas till kortare längd.

Storlek

Nimble Strappy Sports Bra Greige

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Materialet är stretchigt både vertikalt och horisontellt vilket ger en otrolig flexibilitet och elasticitet. Det ger full rörlighet för att din träning ska bli så bra som möjligt.

Tvätt: Tvättas i max 30°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Material: Cut and Sew

Artikelnummer: 13129-200

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 175 cm lång och bär storlek S.

- Materialkomposition: 75% Nylon och 25% Spandex för överlägsen kvalitet och stretch.
- Hög midja och elastiskt midjeband som sitter skönt runt midjan, utan att sitta åt för hårt.
- Fyrvägs-stretch som möjliggör obehindrad rörlighet under träningen.
- Fuktavledande teknologi håller dig torr och bekväm.
- Justerbar längd, klipp under märkningarna.
Vår omfattande Nimble-kollektion är känd för sin exceptionella komfort och stilrena design. Den utmärker sig också genom att genomgående vara tillverkad ett speciellt matt tyg som är “butter soft” och ger utmärkt passform. Nimble Tights har bland de högsta midjebanden i ICIW:s sortiment, och många modeller kan justeras i längd.
Nimble-kollektionen består av flera alternativ:
- Nimble Tights, originalet i ett av våra mjukaste tyger. Tightsen har hög midja utan resår, det stretchiga tyget gör att de ändå sitter på plats. Längden på tightsen kan justeras genom att klippa under markeringarna i sidosömmen på benet.
- Nimble Curve Tights, samma passform som Nimble Tights förutom i midjan där midjesömmen är kurvad för en smickrande passform. Midjan är 1 cm lägre än Nimble Tights, men fortfarande inom kategorin hög midja. Tightsen har även en resår i toppen av midjebandet för att de ska passa till de lite mer intensiva yogapassen. Nimble Curve Tights går även att klippas till önskad längd under de utsatta markeringarna.
- Nimble V-Shape Tights, designade för att ge en smickrande V-form runt midjan och ge dig det ultimata stödet. I övrigt har de samma passform som Nimble Tights. Nimble V-Shape Tights går även att klippas till önskad längd under de utsatta markeringarna.
- Nimble Flare Tights, eleganta och utsvängda leggings med hög midja. Dessa tights går ej att klippa till en kortare längd.
- Nimble Straight Pants, mångsidiga raka byxor. Använd dem i ett lågintensivt pass eller till vardags. Dessa leggings går även att klippas till önskad längd under de utsatta markeringarna.
Materialet är samma i samtliga modeller.
Det speciella matta tyget i Nimble-kollektionen ger plaggen en unik, elegant finish. Färgpaletten är noggrant utvald och inspirerad av mjuka, jordnära nyanser, som tillsammans med diskreta logodetaljer ger tidlös look till plaggen. De är lämpliga för olika träningsformer, till exempel yoga och pilates.
Då plaggen är utformade för yoga/pilates och för att få fram den mjuka och softa känslan är materialet i Nimble-kollektionen till största del gjort av Nylon, vilket är en typ av polyamid som i stort har samma egenskaper som polyester (1: motståndskraft mot slitage och nötning, 2: elasticitet så att det återgår till sin ursprungsform efter att tyget stretchats, 3: fuktavledande, 4: lättviktig, 5: kort torktid). Polyamid är dock snäppet stretchigare och framför allt mjukare än polyester vilket förhöjer syftet med Nimble-kollektionen. Tillsammans med en peach:ad yta (en process där man borstar tygets yta och försiktigt bryter de små fibrerna på utsidan av tyget) gör det tyget härligt och mjukt och ännu mer bekvämt.
Det lätt borstade supermjuka funktionsmaterialet i Nimble-kollektionen är konstruerat för att klara av krävande träning. Dock rekommenderar vi att undvika träningsformer som utsätter plaggen för upprepade kontakter med hårda eller vassa ytor, såsom ruggade ytor på skivstänger. Vi påminner också om att vissa modeller inte kan klippas i benen.

Shop the look