Scrunch V-shape Tights Black

799 SEK

799 SEK

Träningstights med V-formad scrunchdetalj.

Storlek

Tekniska aspekter

Materialet är stretchigt både vertikalt och horisontellt vilket ger en otrolig flexibilitet och elasticitet. Det ger full rörlighet för att din träning ska bli så bra som möjligt.
Tightsen eller shortsen är squatproof, det vill säga att du kan vara trygg i att de inte blir genomskinliga även när du gör knäböj eller andra övningar där tyget stretchas ut. Om plagget är ljust rekommenderar vi alltid att du använder underkläder i en färg nära din egen hudton.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Material: Cut and Sew

Artikelnummer: 13145-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Scrunch, en stand out produkt i sortimentet med en design som framhäver formerna på ett smickrande sätt! Med scrunch-effekt i stussen framhäver du dina former. Materialet är mjukt och skönt mot kroppen och tightsen andas bra. Vad mer kan man önska av sina träningskläder?!

-Scrunch teknologi för att framhäva dina former
- 77% Polyamid, 23% Elastan
- Tillverkad i EU
- Högpreseterande tyg från Europa
- ICIW-logga på vänster höft
- ICANWILL-logga på vänster ben
- God andningsförmåga
- Hög midja

Shop the look