Reboot Tech Workout Pants Black

999 SEK

999 SEK

Träningsbyxor i lätt material.

Storlek

Reboot Long Sleeve Men White

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Sorona® är en delvis växtbaserad polymer. Eftersom det minskar vårt beroende av icke-förnybara fossila resurser, har det också en lägre miljöpåverkan jämfört med andra syntetiska material som polyester eller nylon.
Det här plagget har en eller flera fickor så du kan hålla reda på dina prylar under träningen. Vissa fickor har dragkedjor, andra är öppna. Läs den tekniska specifikationen för information om just detta plagg.

Artikelnummer: 13319-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 182 cm lång och bär storlek M.

Träningsbyxor i lätt material. Reboot-kollektionen är en gymkollektion med skärningar och detaljer som framhäver kroppen, och är gjord för att hjälpa dig att levla upp till den bästa versionen av dig själv. Reboot Pants är perfekta antingen för träningspasset eller till och från gymmet. Materialet är lätt med en strukturerad finish. Byxorna har flera fickor, en stretchig meshpanel i grenen för full rörelse och snörning i midjan.

- 55% Polyester 45% Sorona®. Panel: 72% Nylon 28% Spandex.
- En sidoficka med dragkedja
- Två öppna sidofickor
- Framfickor på låret
- Printad ICIW logga
- Normal passform

Shop the look