Training Club Tank Top Men Black Camo

399 SEK

399 SEK

Träningslinne med reflexprint.

Storlek

Tekniska aspekter

Plagget är helt eller delvis tillverkat av återvunna material, se specifikationerna för att se detaljer. Genom att använda återvunna material tar vi reda på resurser som redan är i omlopp. Som en del av vår klimatstrategi ska 80% av allt material som används i våra produkter vara återvunnet senast 2025.
Vårt helt eget Sweattech-trademark innebär att produkterna är designade för att effektivt transportera svett ur plaggen. Tack vare formulan hålls kläderna torra och du kan känna dig bekväm under ett helt träningspass.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Artikelnummer: 13092-246

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 183 cm lång och bär storlek M.

Träningslinne med reflexprint. Training Club Tank Top är gjord för dina tuffaste träningspass. Materialet är gjort för att hålla dig sval och ge dig full rörelseförmåga. Gummidetaljen på ryggen hindrar linnet från att glida runt på gymbänken. Sidosömmarna är något framflyttade för att framhäva V-looken.

- 90% återvunnen polyester, 10% Spandex
- Linne i återvunnen polyester med framflyttade sidosömmar
- Printad ICIW-logga i reflex på bröstet
- Textprint på ryggen
- Gummidetalj på ryggen
- Standard passform
- SWEATTECH™

Shop the look