Unified Sweat Shorts Beige

250 SEK

499 SEK

Bomullssweatshorts med rå fåll.

Storlek

Unified T-shirt Beige

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Det här plagget är designat med en snörning i midjan för att ge dig möjligheten att justera passform och se till att plagget sitter på plats under träningspasset. Ta gärna ur snöret innan tvätt för att undvika att det skavs i tvättmaskinen.
Ekologisk bomull odlas utan farliga kemikalier, gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Det framhäver också bättre jordbruksmetoder som hjälper till att bevara både vatten- och markresurser.
Det här plagget har en eller flera fickor så du kan hålla reda på dina prylar under träningen. Vissa fickor har dragkedjor, andra är öppna. Läs den tekniska specifikationen för information om just detta plagg.
Plagget är helt eller delvis tillverkat av återvunna material, se specifikationerna för att se detaljer. Genom att använda återvunna material tar vi reda på resurser som redan är i omlopp. Som en del av vår klimatstrategi ska 80% av allt material som används i våra produkter vara återvunnet senast 2025.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Artikelnummer: 13229-164

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 170 cm lång och bär storlek S.

Modell 2 är 183 cm lång och bär storlek M.

Bomullssweatshorts med rå fåll. Unified är vår könsneutrala kollektion, gjord för att anpassa sig efter dig. Dessa sweatshorts är tillverkade av 100% bomull och har en elastisk midja med dragsko. Två öppna handfickor på sidan. Shortsen kan justeras genom att klippa precis nedanför tvärsömmen i sidan, för att få rätt längd för dig.

- 76% Ekologisk bomull, 24% återvunnen bomull
- 325 GSM
- öppna handfickor på sidan
- Klippta benslut
- Justerbar längd på två nivåer
- Unisex-storlekar, kontrollera storleksguide för riktlinjer
- Unified-tryck på baksidan

Shop the look