Reboot T-shirt Men Brick Red

449 SEK

449 SEK

Tränings-t-shirt i stretchigt material.

Storlek

Reboot Tech 2-in-1 Shorts White

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Materialet är stretchigt både vertikalt och horisontellt vilket ger en otrolig flexibilitet och elasticitet. Det ger full rörlighet för att din träning ska bli så bra som möjligt.

Artikelnummer: 13321-298

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 182 cm lång och bär storlek M.

Tränings-t-shirt i stretchigt material. Reboot-kollektionen är en gymkollektion med skärningar och detaljer som framhäver kroppen, och är gjord för att hjälpa dig att levla upp till den bästa versionen av dig själv. Reboot T-shirt är den perfekta gymtishan för varje gympass. Dekorativa sömmar och sidoslitsar i nederkant för fri rörelse.

- 85% Nylon 15% Spandex
- Printad ICIW-logga mitt bak
- Normal passform

Shop the look