Ultimate Training Hoodie Sports Bra Black

120 SEK

599 SEK

Sport-BH med medium support och huva.

Storlek

Ultimate Training V-shape Tights Black

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Sport-BHn har medium support. Passar medelintensiva aktiviteter.
Plagget är helt eller delvis tillverkat av återvunna material, se specifikationerna för att se detaljer. Genom att använda återvunna material tar vi reda på resurser som redan är i omlopp. Som en del av vår klimatstrategi ska 80% av allt material som används i våra produkter vara återvunnet senast 2025.
Den här BH:n har uttagbara BH-inlägg så att du själv kan välja det som passar dig. Tas med fördel ut vid tvätt.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Support: Medium support

Artikelnummer: 11973-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 173 cm lång och bär storlek S.

Sport-BH med medium support och huva. Ultimate Training Hoodie Sports Bra är en sport-BH med attityd. Den har korsande design framtill och brottarrygg som gör att den sitter på plats. Midjeband med ICIW-logga samt huvan ger en unik look.

- 78% återvunnen Polyester 22% Spandex
- SWEATTECH™
- Huva
- ICIW-logga på midjeband
- Urtagbara kupor
- Medium support

Shop the look