Stride Raglan T-shirt Men Black

319 SEK

399 SEK

Tränings-T-Shirt i meshtyg.

Storlek

Stride 2-in-1 Shorts Men Black

Gå till produkt

Tekniska aspekter

Det här plagget släpper igenom luft så att du kan känna dig torr och sval även under det hårdaste träningspasset.
Plagget är helt eller delvis tillverkat av återvunna material, se specifikationerna för att se detaljer. Genom att använda återvunna material tar vi reda på resurser som redan är i omlopp. Som en del av vår klimatstrategi ska 80% av allt material som används i våra produkter vara återvunnet senast 2025.

Tvätt: Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.

Artikelnummer: 13190-001

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din order innan 13.00 skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order. Priserna i vår webbshop är inklusive moms. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Vid beställning över 500kr gäller fri frakt. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och gratis byte. Vid retur tillkommer 49 kr i returkostnad. Retur sker med samma fraktsätt som vid leverans. Läs mer här.

Beskrivning

Modell 1 är 189 cm lång och bär storlek L.

Tränings-T-Shirt i meshtyg. Stride T-Shirt är framtagen för gymmet och tunga träningspass. Den är gjord av ett lättviktsmaterial i våfflad mesh som håller dig sval. Något längre i bak, små sidoslitsar och raglanärmar ger dig full rörelseförmåga.

- 90% Återvunnen polyester 10% Spandex
- God andningsförmåga
- Längre i bak
- Raglanärmar
- ICIW-logga i fram
- Standard passform

Shop the look